jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

Luna igår..

Publicerad 2016-04-20 13:24:53 i Allmänt,

Igår red jag Luna igen. Meiu var med och höll henne sällskap så hon skulle vara lugnare.
Ridningen gick inte alls bra. Syrran fick gå före Luna och springa med annars vägrade hon gå framåt. Hon stegrade inget men sparkade massor. I galoppen var bakbenen i vädret nästan hela tiden och hon ville ingenting. Hon lade sig ner en gång och skulle rulla sig. Hon försökte allt för att komma undan och hon visade tydligt att nått var fel. Vi ska ha en veterinär och kolla på henne. Benen är i skick men lite vätska har hon.
Problemen radar på sig en efter en och det är såå tråkigt. Första veckan jag hade henne gick ju så bra och nu är jag nästan övertygad om att nått är fel. Det är inte den Luna jag var och provrida och som vi köpte som jag har nu. Det är en helt annan häst. Här kommer lite bilder från igår..
 
Dessa bilder är tagna efter varann. Här ser man att först ser hon ändå relativt fin ut men några sekunder efter så ville hon inte mer..
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela