jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

Ny vecka och nya möjligheter

Publicerad 2016-07-04 09:25:03 i Allmänt,

Hej på er! Bloggen har stått tom ett par dagar tyvärr. Torsdag-Fredag var jag till Umeå och då hade jag verkligen inte tid att blogga. Hade tänkt fixa tidsinställda inlägg men tyvärr hann jag inte med det heller. Dagarna går så otroligt fort, känns ju som att jag inte hinner med nånting. Men nu ska jag igång med bloggandet på riktigt och MINST ett inlägg per dag ska upp här.
Nog pratat om det nu. Med hästarna är det rätt så lugnt nu. Luna har tappat en sko och hovslagaren kunde först komma på söndag så hon får en liten vila nu. Skönt för henne att pausa lite från träningen. Men hon kommer självklart inte bara stå i hagen och äta sig tjock, vi har massvis med annat än ridningen att träna på och det ska vi lägga fokus på nu. Hon ska bli en väluppfostrad ponny min Luna!
Meiu fortsätter jag att rida som vanligt. Igår var vi ute på en härlig uteritt med Rebecka och Bella och Juulia och Hansu. Meiu var väldigt pigg och på slutet lät jag henne släppa loss lite i galoppen och hon var såå glad. Här kommer ett par bilder på Meiu från förra sommaren då jag hade börjat lägga in trav i igångsättningen efter att hon varit skadad.
Blev lite många bilder men kunde inte bara välja ett par..
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela