jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

Lycklig men trött

Publicerad 2016-03-30 21:12:26 i

Inget extra spännande har hänt idag. Har bara gjort de vanliga som ska göras och nu är jag helt slut och snart blir det läggdags. 
Tränade med Luna från marken som sagt och det gick såå bra. Inget tjafs eller bråk så jag är jättenöjd. Hon gjorde det hon skulle så vi var glada och nöjda båda två. Meiu fick vila men hon fick självklart mycket gos och pussar. 

Då jag satte mig ner en stund idag kom jag att tänka på hur lyckligt lottad jag är. Jag har två jättefina underbara ponnyer och en underbar familj som jag älskar väldigt mycket. För några år sen hade jag aldrig trott, inte ens i min vildaste fantasi att jag skulle ha två ponnyer att rida och ta hand om. Min vardag är för många den största drömmen. Jag kan aldrig tacka nog för allt jag har fått och min lycka för det går inte att beskriva med ord. Det är mycket slit och jobb med hästarna men det är värt varenda svettdroppe. 
Dom som säger att lycka inte kan köpas för pengar, har aldrig haft en häst.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela