jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

söndag

Publicerad 2016-05-22 17:11:12 i

Hej på er! Kände för att uppdatera lite, vet inte om jag drar igång som vanlig nu utan tar en dag som kommer och skriver då jag känner för det. Siktar på att iallafall till sommaren blogga ordentligt iallafall, då har jag massor av tid! Bara två veckor till det!!
Igår reds hästarna ganska tidigt på förmiddagen då det var utsjugning av farfar på eftermiddagen. 
Blev en uteritt med Rebecka och båda pållarna. Vi har börjat lägga in galopp nu också och dom är så otroligt fina. Vi tränar mycket övergångar och tempoväxlingar. Luna går ju riktigt fint även fast man rider ut, desto svårare är det med Meiu då hon vill bara springa. Men Rebecka rider henne bra och börjar hitta mer och mer knappar på henne. Vi rider mest uteritter nu eftersom Luna har mycket mer framåtbjudning där än på ridplanen så tanken är att hon ska ha samma bjudning där som ute. Vi varierar underlaget mycket och rider både i skogen och på vägen.
Dom är jätteduktiga. 
Idag kunde jag även ta ut båda hästarna och beta helt själv. Framsteg det också då vi har alltid varit två som haft ut dem. Nu kan jag nog snart börja gå och promenera med båda också utan att nån annan måste hålla i ena hästen. Det underlättar ju mycket om jag kan göra det själv.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela