jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

Godnatt!

Publicerad 2014-04-30 21:37:03 i Allmänt,

Ingen bra bloggning idag. Vi tar igen det imorgon. Nu ska jag sova. Här är en bild av Fritjof från idag när han satt i en låda! :)


dagens ridtur

Publicerad 2014-04-30 19:53:51 i Allmänt,

Vi har haft problem med internet idag så har inte kunnat blogga men nu ska jag skriva om ridpasset! Först red Maja lite. Hon skrittade och travade och jag ledde. Vi for över lite travbommar och det gick bra! Sen red jag ut en liten bit med henne. Vi busgalopperade en hel del. Lite uppför backar och sånt. Det var väldigt roligt och allt kändes bra. Finns inte så mycket att säga om passet men det gick bra som sagt!

Liknande inlägg

Ridsporten!

Publicerad 2014-04-29 20:36:29 i Allmänt,

Ridsporten är det jag brinner för. Allt med hästar älskar jag. Jag har aldrig haft en tanke på att sluta med hästar och jag hoppas att jag aldrig får det heller.
Jag minns ännu hur och när jag började rida. Då var jag ofta nervös och speciellt när man skulle till ridskolan då man inte visste vilken häst man skulle få. Jag minns att min första favoritponny var Musse en korsning är han och jag ville rida honom hela tiden. Men sen på en lektion bockade han av mig två gånger och efter det red jag inte han så mycket mer och fick sen en ny favorithäst.
Ibland saknar jag lite tiden då man red på ridskolan. Det var så roligt fast jag tycker inte att man lärde sig så mycket. Mest bara lite grunderna.

Men inget slår att ha en egen ponny. Det är så kul och händelsrikt och det blir aldrig långtråkigt.

Nästa vecka på tisdag, alltså exakt om en vecka. Ska jag vara med i första tävlingen av fors-gers cuppen vid stall kvarnbacken. Jag kommer att hoppa en 50cm klass och denna gång är det inte en tränings tävling utan en tävling. Jag är riktigt taggad och hoppas på en felfri runda. Men bara Meiu är ganska lugn är jag nöjd! Blev ett lite blandat inlägg nu men, men..


Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela