jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

Härlig ridtur!

Publicerad 2016-05-30 21:37:11 i

För en stund sen var jag och Rebecka ut på nog den härligaste ridturen på länge. Rebecka red Luna och jag Meiu. Känns så bra att jag kan ha andra att rida Luna nu också då hon uppför sig så bra. Iallafall, i ungefär en timme var vi ute. Långa galoppsträckor på en härlig stig jag aldrig ridit på innan. Även långa travsträckor. Och skritt mellan varven för att pusta ut lite. Varierade tempot och släppte loss lite mer mellan varven. Båda hästarna var väldigt pigga och glada, Luna lade in lite bocksprång här och där. Svettiga var dom efteråt och så nöjda då dom fick äpplen och knäckebröd efter. Mycket skratt och glädje under ridturen, det var så roligt. Vi ska minsann göra om det men först lite lösgörande och lugnare pass emellan. Har inget mer och säga, somnar lycklig idag! ❤

MEGABILDBOMB

Publicerad 2016-05-27 20:03:27 i Allmänt,

Här kommer en hel massa bilder av mina prinsessor som jag fotade för ett par dagar sen. För er som inte gillar att se massa bilder så är det bara att klicka er bort från min blogg! Men om det är nån här som gillar det så släng gärna in en kommentar om vad ni tycker om bilderna och vad jag kan utveckla och förbättra då jag fotar. Blir superduper glad om ni kommer med tips!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissa bilder blev väldigt dålig skärpa på men det var det inte på dem innan jag satte hit dem. Nåja det var alla bilder iallafall! :)

Liknande inlägg

söndag

Publicerad 2016-05-22 17:11:12 i

Hej på er! Kände för att uppdatera lite, vet inte om jag drar igång som vanlig nu utan tar en dag som kommer och skriver då jag känner för det. Siktar på att iallafall till sommaren blogga ordentligt iallafall, då har jag massor av tid! Bara två veckor till det!!
Igår reds hästarna ganska tidigt på förmiddagen då det var utsjugning av farfar på eftermiddagen. 
Blev en uteritt med Rebecka och båda pållarna. Vi har börjat lägga in galopp nu också och dom är så otroligt fina. Vi tränar mycket övergångar och tempoväxlingar. Luna går ju riktigt fint även fast man rider ut, desto svårare är det med Meiu då hon vill bara springa. Men Rebecka rider henne bra och börjar hitta mer och mer knappar på henne. Vi rider mest uteritter nu eftersom Luna har mycket mer framåtbjudning där än på ridplanen så tanken är att hon ska ha samma bjudning där som ute. Vi varierar underlaget mycket och rider både i skogen och på vägen.
Dom är jätteduktiga. 
Idag kunde jag även ta ut båda hästarna och beta helt själv. Framsteg det också då vi har alltid varit två som haft ut dem. Nu kan jag nog snart börja gå och promenera med båda också utan att nån annan måste hålla i ena hästen. Det underlättar ju mycket om jag kan göra det själv.

Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela