jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

Jag saknar er..

Publicerad 2015-04-18 18:38:33 i Allmänt,

Ville bara säga att jag snart är tillbaka i bloggvärlden. Med ny blogg och så blir det en helt ny start. Kommer ta ett tag ännu och fixa bloggen och så ännu. Men Snart är jag tillbaka! 
 

Dags och tacka för mig!

Publicerad 2015-04-05 21:18:23 i

Har tagit ett beslut som jag länge funderat på. Jag har bloggat i över 1 år nu. Bloggen har tagit en otroligt stor del av min tid. Men nu känner jag bara att jag vill släppa bloggen. Det blev inte alls som jag ville ha det. Kanske startar jag en ny blogg i framtiden. Tack för att ni läst min blogg, kanske hörs vi igen nångång!


Liknande inlägg

Goddag ❤💗

Publicerad 2015-04-05 12:08:24 i

Varit lite dålig bloggning här. Men vadå? Det är påsklov, ingen skola och inga måsten. Då vill man inte bara sitta framför telefonen. Igår skritta jag ut Meiu en halv timme i skogen. Länge sen vi var där, tror hon har saknat det. I fredags så hoppa vi. Det gick också bra men jag red skitdåligt. Inget mer med det, Meiu ställer upp och hoppar allt ändå. Igår var jag också ut med vännerna, sen sov vi över. Roligt hade vi, även om det kanske inte blev så mycket sömn. Känner mig lite trött men får ta igen det inatt. Det är ju ändå påsklov så ibland vill man ju bara ha roligt, men vi gjorde inget speciellt. Idag ska Meiu ridas också. Får bli en uteritt idag igen. Mest skritt idag också men lite trav och kanske nån galopp också. Blir en lugn ritt iallafall. Ha en fortsatt bra dag!

Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela