jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

sista dagen i november 2014!!

Publicerad 2014-11-30 22:06:52 i Allmänt,

Har legat på latsidan med bloggen under helgen. Har hänt så mycket så jag vet inte riktigt var jag ska börja heller. I fredags var jag iallafall hemma från skolan. Hade stegring då. Så då tog jag en lång sov morgon men sen så förtjänade jag lite pengar och trimmade meiu lite. Igår (lördag) red jag också men ganska lugnt. Hoppade lite smått och red ut och galopperade lite. Sen på kvällen var jag ute med några vänner och vi hade en underbar kväll med mycket skratt och vi åt maaassa gott. Idag red jag ett blandat pass kan man säga. Först red jag på vägen och värmde upp i skritt och trav. Sen red vi lite på ridplanen i trav och galopp. Sen galopperade vi på en åker några varv och de var så kul tyckte vi båda♡ sen for vi samma runda på vägen igen och då var vi båda nöjda efter ett roligt pass♥♥ Ikväll var jag och rida till Juulias. Rebecka kom också och hon hade med Bella. Juulia red henne och jag och Rebecka red juulias hästar hansu och amor. Jag red nästan bara hansu förutom då jag skrittade av Amor. Hansu var väldigt trött men hon hade ridits tidigare idag så berodde väl på de. Sen avslutade jag kvällen med att titta på stjärnhoppning finalen. Väldigt kul men de var ganska många avramlingar denna gång, haha.. Har nog hänt mera förutom dähär i helgen också men jag skrev om de roligaste. Men nu blir de natt♥


Minns känslan här asså...♡♡

tredelatbett Eller rakt gummibett?

Publicerad 2014-11-28 21:43:44 i Allmänt,

Nu har jag ridit med gummibettet några gånger och idag red jag med tredelade igen. Så nu tänker jag skriva ett inlägg om betten och hur det har varit och rida med dom.
I dressyr kändes det väldigt bra med gummibettet. Såklart lite stummare än tredelade. Men hon var ändå väldigt fin i munnen och hon gick mycket bättre på det i dressyr så jag föredrar det nog i dressyren, men hon kan också gå bra med tredelade. Gummibettet är nog inget bett jag skulle tävla med utan på tävlingar kommer de bli tredelade. I hoppningen föredrar jag tredelade för de kändes inte så riktigt bra med gummitbettet då jag hoppade med de för några dagar sen. De kändes väldigt stumt och nej, tredelade i hoppningen kommer de vara fortsättningsvis.
Så om jag ska forma de kort så säger jag såhär: gummibett i dressyr och tredelat i hoppningen. Men jag kommer också rida på tredelade i dressyr ibland. Skulle gärna vilja prova nått annat bett också, ett nova bett är jag väldigt sugen på! ;)
tredelat bett.
Gummibett, inte riktigt de jag har men nästan!

Liknande inlägg

Ny dag med nya möjligheter ♡

Publicerad 2014-11-27 05:56:48 i Allmänt,

Torsdag idag, vad är planerna för dagen? Meiu vilar men hon ska ryktas och så kanske vi ska promenera en bit eller nått annat. Vi får se lite senare vad vi hittar på. Så ska jag också börja städa lite till lilla jul som är på lördag. Igår bakade vi pepparkakor och värmde upp glögg, gott gott! Har pyntat i mitt rum lite också. Vad ska ni göra idag? har ni planerat nått?
Men före jag gör de jag har planerat är de ju skolan först..suck..


Jag glömmer aldrig denna dag ♡

Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela