jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

Fredag

Publicerad 2014-01-31 19:50:10 i Allmänt,

Har haft fredagsmys ikväll me chips och godis, gott! Så skönt med helg men skulle gärna få vara lite längre. Har funderat lite om det skulle bli ett manegen besök imorgon men lite tveksamt om det blir av, det är en bit och rida också! Annars blir det troligen en uteritt har inte bestämt mig ännu! Ska vara nästan hela dagen vid hästarna imorgon då man är ledig så tror inte det kommer så värst många inlägg men några ska jag fixa iallafall! vi hörs imorgon! :)


fina Meiu!<3

tips på övning!

Publicerad 2014-01-31 17:23:00 i Allmänt,

fick önskemål om att börja skriva tips på övning inom ridningen och det lät kul så det ska jag börja med!
Kommer att komma upp 1 övning i veckan. Börjar imorgon med del 1! Och då kommer jag skriva övningar som jag tycker är bra att träna på och som jag brukar träna med Meiu!
 

Liknande inlägg

bloggar från telefonen.

Publicerad 2014-01-31 16:12:57 i Allmänt,

har laddat ner blogg.se appen så ska se om det fungerar bättre att blogga från telefonen då. Då kan jag skriva fler inlägg per dag då jag annars brukar bara vara en gång per dag på datorn men inte varje dag heller. men nu får vi hoppas att det fungerar bättre !
bilden är tagen före träningen med David!


Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela