jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

ååh jag blir så arg...!

Publicerad 2015-02-28 16:42:23 i

Nyss hade jag skrivit ett långt inlägg om de tre senaste ridpassen och när jag satte dit en bild försvann hela texten. Det har hänt flera gånger på senaste tiden och jag blir alltid så arg. Får se om jag orkar skriva om det idag annars blir de imorgon..

Det känns så grymt bra!

Publicerad 2015-02-28 14:29:00 i Allmänt,

Tävlingssäsongen 2015 kommer bli så bra känner jag. Meiu är finare än nånsin hon har varit. Då vi var på pay and jump senaste gången kändes det ändå jättebra. Då menar jag att hon kändes säker. Hon tvekade inte framför hindret och liksom "vågar jag hoppa". Hon ville över, förutom på ett hinder tittade hon till. Men det har alltid varit lite så hon bromsar upp före hindret och tvekar. 
Det är nu vi börjar bli farliga på banan. Min vinnarskalle har växt till sig mycket och jag rider Meiu mycket bättre och har hittat mera knappar. Dähär året vill jag gärna hoppa en 1m klass, om inte så 90cm ska vi iallafall hoppa. Vi ska satsa på många felfria rundor och placeringar. Det känns grymt bra. Vänta bara, snart kommer vi och då får ni akta er!!

Liknande inlägg

Godmorgon ♥

Publicerad 2015-02-28 07:52:41 i

Lördag nu då. Snart skola igeen, sportlovet har gått såå snabbt. Men nu börjar vi räkna ner till påsklovet istället ;) 
Har inte skrivit om ridpasset igår och inte heller i fredags då vi var iväg till manegen men fixar det idag. Idag ska vi rida ut först. Sen kanske vi tar ett litet skutt på ridplanen. Marken är fram på ena kortsidan så där kan vi sätta upp ett litet hinder. Har inte hoppat Meiu nått på sportlovet så vill göra det. Har blivit mycket dressyr men jag måste lägga upp ett schema nu igen. Helst inte fler än två dressyrpass i veckan. Och så tänkte jag att hon får två vilodagar i veckan. Men då ska jag rida längre ridpass än en halv timme. Inte alla ridpass men ett par i veckan ska ridas en timme ungefär. Idag ska jag ta vara på den här dagen och göra så mycket jag hinner. Det är ju ändå Februari 2015's sista dag! ;D
Väldigt gammal bild, tiden då jag hade långt hår :)

Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela