jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

Lycklig men trött

Publicerad 2016-03-30 21:12:26 i

Inget extra spännande har hänt idag. Har bara gjort de vanliga som ska göras och nu är jag helt slut och snart blir det läggdags. 
Tränade med Luna från marken som sagt och det gick såå bra. Inget tjafs eller bråk så jag är jättenöjd. Hon gjorde det hon skulle så vi var glada och nöjda båda två. Meiu fick vila men hon fick självklart mycket gos och pussar. 

Då jag satte mig ner en stund idag kom jag att tänka på hur lyckligt lottad jag är. Jag har två jättefina underbara ponnyer och en underbar familj som jag älskar väldigt mycket. För några år sen hade jag aldrig trott, inte ens i min vildaste fantasi att jag skulle ha två ponnyer att rida och ta hand om. Min vardag är för många den största drömmen. Jag kan aldrig tacka nog för allt jag har fått och min lycka för det går inte att beskriva med ord. Det är mycket slit och jobb med hästarna men det är värt varenda svettdroppe. 
Dom som säger att lycka inte kan köpas för pengar, har aldrig haft en häst.

onsdag!

Publicerad 2016-03-30 07:16:55 i

Godmorgon! Hann inte blogga igår på kvällen så skriver lite snabbt om gårdagen nu istället. 
Som sagt så var tränaren hit. Vi arbetade Luna från marken då det fortfarande finns problem i själva hanteringen. Först började jag att hantera henne men D fick ta över sen. Hon var rätt så bråkig då. Sprang iväg mot skogen och ställde sig flera gånger. Men efter ett tag lugnade hon sig och då gick det bra. Jag joggade lite med henne och det gick riktigt lugnt och fint. Jag är nöjd över henne. Nu ska jag träna henne från marken och sen ska jag börja rida henne igen. Problemet är inte ridningen, det är hanteringen och det vill jag ha bort. Min vän Jemina var hit och red Meiu. Hon har inte ridit så mycket men det gick bra. Meiu var lite på tårna ibland men ska man lära sig rida ska man inte lära sig på den lättaste hästen! ;)
Idag ska jag fortsätta med träningen från marken med Luna. Meiu får vila eller så går vi en promenad eller nått! 
Hoppas ni får en bra dag!


Liknande inlägg

bildbomb, gamla bilder på mig och Meiu del 2

Publicerad 2016-03-28 21:40:59 i Allmänt,

Förut då vi fotade då vi hoppade fotade vi hela språnget så tänkte ni skulle få se ett nästan helt språng, bilderna på landningen var inte så bra då bara halva hästen hamnade på bild.
 
några småskutt..
Vi flyyyger! Hade helt glömt bort dessa bilder och dom är ju rätt söta, men mina skänklar förstör bilderna..
 
Meiu ler och tycker hon varit duktig!
 
Blev inte så jättemånga bilder i detta inlägg, endast från två pass. Tror det kommer några bilder till från ridpasset här över då jag red i topp. Och även från en del ridpass till så det kommer flera delar!
 
Btw så har jag faktiskt ridit idag. Red ut med Meiu och vi skrittade mest men även lite inslag av trav. Mysigt hade vi. Imorgon kommer D hit igen!
Väldigt trött justnu så tror jag avslutar såhär! 

Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela