jonnaahlvik.se

Välkommen till min blogg! Hoppas ni ska trivas!

hästar hela dagen!

Publicerad 2016-06-14 05:33:43 i Luna, Meiu, Ridpass, andra hästar,

Detta inlägg skulle publiceras igår, men det kommer iallafall nu, något försenad. Men det är iallafall vad jag gjorde igår, fast det står idag. Orkar inte ändra allting 😉

Idag har det blivit mycket hästar och ridning igen, precis som jag vill ha det. 
Hansu skrittade jag ut en runda barbacka. Ibland ville hon ta egna beslut och lag in lite trav här och där. Men hon var pigg trots två dressyrpass dagarna innan. Om ni undrar så rider jag henne för att min kompis som äger henne jobbar, visst gör jag det också men bara 2 dagar i veckan.
Näst ut var Meiu. Red henne på en åker idag igen. Väldigt kort och bara kände igenom henne. Hon var fin. 
Efteråt skrittade jag barbacka ut med Luna och syrran följde med på Meiu. Luna var duktig, inga problem fast jag red barbacka. 
Sen stod löshoppning på schemat för Leonardo och Zaku. Var där och hjälte till. Duktiga var dom. Efteråt gick vi en promenad i skogen och Leonardo var lugn men nyfiken.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jonna Ahlvik

Hej och välkommen! Jonna Ahlvik heter jag och är en 16 årig tjej. Här kommer ni få följa mitt liv och min vardag som mest går till hästarna. Jag har två ponnyer, en d-ponny vid namn Meiu och en c-ponny vid namn Luna. Hoppas ni vill följa vår resa och utveckling tillsammans, Kram <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela